Xiaomi Telefonda Reklamları Kapatma
Eğer bir Xiaomi kullanıcısıysanız yeni bir uygulama yüklemediğiniz halde bazı bildirimlerin çıktığını görebilirsiniz. İlk akla gelen doğal olarak acaba virüs mü bulaştı ihtimali oluyor ama aslında olay bambaşka. Bildirimin üzerine uzun basınca çıkan detaylardan bildirimin Package Installer diye bir uygulaamadan geldiğini göreceksiniz. Package Installer de bir Xiaomi sistem uygulaması olarak görünüyor.
Google ve Amazon gibi Xiaomi de kendisini bir donanım üreticisi olarak görmüyor, donanım üreten bir internet şirketi olarak görüyor. Şirket, donanım kar marjlarını sonsuza dek %5'te sınırlama sözü verdi. Bu, (diğer teknoloji devlerine benzer şekilde) Xiaomi'nin farklı şekillerde para kazanması gerektiği anlamına geliyor. Bunlardan biri eklentiler, ekstra hizmetler sunmak ve reklamlardan gelir elde etmektir.
Xiaomi'nin yapısına inanabilirsiniz veya inanmayabilirsiniz, ancak şirketin düşük fiyatları çok hoş karşılanıyor. Amazon iş modeliyle benzer bir yaklaşım sergiliyor, ancak ürünlerinin reklamsız sürümlerini daha yüksek bir fiyata da sunuyor. Bu arada, daha fazla ödeme yapmak isteseniz bile reklamsız bir Xiaomi telefonu almanın bir yolu yok. Neyse ki, reklamların varlığını en aza indirmek için bazı şeyler yapabilirsiniz.
MSA uygulamasını devre dışı bırakarak Xiaomi telefonlarından reklamları çoğunlukla kaldırabilirsiniz. Ayarlar > Parolalar ve güvenlik > Yetkilendirme ve iptal öğesine gidin. MSA öğesini bulun ve kapatın.
YilmazX
Yazılım serüvenime Delphi ile kodlayarak başladım. Zaman içerisinde ağırlık olarak PHP ile kodlamaya başladım. Yanında CSS, Ajax, jQuery gibi konularda da ihtiyaçlarımı gidermeye zorunluluğu ile diğer konulara da eğildim. Ekstra olarak Linux, Windows sunucu yönetimi, her ikisi için de çeşitli scriptler ek yazılımlar hazırladım. Flutter ile yaptığım projeler var. Çeşitli veri tabanları için yönetim ve tasarımlar yaptım.
HATA !!
%yorumYapanIsim%
%tarih%%yorumMetni%

%yorumYapanIsim%
%tarih%@%yorumlanan% %yorumMetni%